Segítség gyengénlátóknak

Köszöntő

Címer

Tisztelettel és szeretettel köszöntjük Önöket Sajógalgóc megújult honlapján!

Isten hozta Önt is kedves böngésző, aki vagy akarattal, vagy csak a világhálón kóborolva meglátogatja településünket. A honlapunkon nézelődve megismerheti Sajógalgóc látnivalóit, értékeit, nevezetességeit, kulturális életét, múltját, jelenét. Felfedezhetik természeti adottságait, a táj szépségeit, az itt élő kedves emberek vendégszeretetét. Persze tudjuk, hogy az interneten keresztül ez nem teljesen olyan, mint a valóságban.  Szívesen ajánljuk ezért mindenkinek, látogassanak el hozzánk, győződjenek meg róla személyesen, ismerjenek meg bennünket.

Biztosak vagyunk benne, sőt garantáljuk, hogy aki hozzánk ellátogat, az legalább kétszer végigsétálja gyönyörű kis falunkat.

Reméljük azoknak a látogatóknak is sok hasznos információval tud szolgálni a honlapunk, akik érdeklődő turistaként keresik Sajógalgócot. Bízunk benne, hogy személyes látogatásuk, itt tartózkodásuk alkalmával sok –sok kellemes élménnyel gazdagabban távoznak, és minél hamarabb visszatérő jó barátként üdvözölhetjük Önöket!

Az érdeklődők mellett külön szeretettel köszöntjük településünk lakóit, akiknek reményeink szerint segítséget nyújt a megújuló honlap információival és új struktúrájával.
Kérjük, járuljanak hozzá észrevételeikkel, hogy együttesen töltsük meg tartalommal, alakítsuk ki a Sajógalgóchoz méltó honlapunkat!

A honlap használatához sok örömet kívánunk!

 

Községi Önkormányzat

 

Véletlenszerű kép

Galgóci mézesházikó


A honlap az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával,
a Triak Kft. közreműködésével valósult meg.
Nemzeti fejlesztési Ügynökség